Spelen bij Laurens

Vandaag ging ik lekker spelen bij Laurens, dat is een jongetje uit mijn klas. Daar had ik echt super veel zin in want ik vind Laurens namelijk heel erg lief en leuk. Het was superleuk om bij Laurens te spelen en we hebben heerlijk geravot in de tuin en de Vlaamse reuzen geknuffeld.

Toen ik thuiskwam moest ik uiteraard eerst maar gelijk even douchen om weer lekker fris en schoon te worden. Nadat ik onder de douche vandaan kwam vertelde ik dat ik eigenlijk heel erg verliefd ben op Laurens en dat ze hem vandaag een kus op zijn mond gegeven. Ik glunderde van oor tot oor en vertelde ook nog even dat we het niet aan de papa en mama van Laurens hadden verteld want we waren bang dat die het niet leuk/goed zouden vinden. Toen sloot ik af met de medeling: “maar we hebben niet echt verkering”. We wachten de ontwikkelingen af….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.