Verjaardagsfeestje Milly

Vandaag ging ik naar het verjaardagsfeestje van Milly. Daar had ik echt enorm veel zin in. Wat we precies gingen doen wist ik nog niet maar we moesten na het feestje opgehaald worden bij een ander adres dan waar Milly woont.

Wat we gingen doen vond ik super spannend maar ook superleuk. We gingen een theatershow maken en dat aan alle ouders laten zien. Het was best wel moeilijk om een verhaal te bedenken en dan te kijken wat iedereen precies ging doen. Uiteindelijk ging ik een voorstelling doen waarbij ik een koning was en wij op de vlucht gingen voor een gevaarlijke wolf.

De show voor alle ouders laten zien ging uiteindelijk heel goed. Super stoer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.