Kinderfeestje

Als je jarig bent geweest moet je natuurlijk een feestje vieren. Dat hebben we natuurlijk al gedaan met familie en vrienden maar met mijn eigen vrienden een feestje vieren is ook erg leuk. Dat gingen we vandaag doen. Ik had allemaal vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd. Kon best veel kindjes kiezen omdat mama nu ook een rijbewijs heeft dus konden we gewoon met twee auto’s worden gebracht.

Mama ging daarna naar huis en papa bleef dan bij mij. De kindjes die op mijn feestje kwamen waren: Milly, Faith, Julius, Isabel, Britt en Hugo. In de auto gingen we lekker croissantjes eten en iedereen at er wel 2. Iedereen had zijn croissantje in een zakje zodat de niet zo vies zou worden maar dat ging niet helemaal goed. Op die manier hadden we gegeten voor we bij KidzCity kwamen! Bij de parkeerplaats van KidzCity hebben we gauw de cadeautjes gedaan, alle voorbereidingen getroffen dat iedereen bij binnenkomst gelijk kon gaan spelen.

Iedereen ging helemaal los met spelen en het was erg gezellig. Vanwege de groep was niet iedereen altijd bij elkaar maar werden er wat groepjes gevormd. Dat was ook de reden dat we twee kindjes moesten gaan zoeken toen we een lekker ijsje wilden gaan eten en wat wilden drinken. Uiteraard gingen ook alle kinderen voorstellen om de andere kinderen te gaan zoeken en halen: Lekker handig ;)!

Papa hoefde over het algemeen niet zo veel te doen maar toen we wilden laser gamen gingen we hem toch even mee vragen. Dat had ik nog nooit gedaan en een aantal anderen ook niet dus wel zo fijn. Stiekem vind papa het ook wel leuk. Samen met de meiden en een heleboel anderen lekker een rondje gedaan en het ging best wel goed, ook al vonden ze het toch de hele tijd best wel spannend. Je hoorde ook de hele tijd gilletjes, super schattig.

Na zo een paar uur lekker gespeeld te hebben was het weer tijd om iedereen naar huis te brengen. Mama kwam gelukkig ook weer netjes een paar kinderen halen om thuis te brengen. ’s Avonds viel ik als een blok in slaap na een heel leuk en gezellig maar druk verjaardagsfeestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.