Ernst, Bobbie en de rest

Ome Guido en tante Harma gingen vandaag verhuizen en papa ging ze helpen. Mama bleef thuis met Kaye, Yahro, Viënn en Noah! Want Noah kwam eventjes bij ons logeren zodat iedereen goed door kon met verhuizen. Daarom had mama kaartjes geregeld voor de Ernst en Bobbie show in sporthal Dijnselburg. Je kon hier via de Jumbo vestigingen in Zeist kaartjes voor kopen want zij hadden dit geregeld.

Ook kon je nog speciaal kaartjes winnen als je met Ernst en Bobbie figuurtjes op de foto ging. Dit hebben we ook gedaan en mama is als trotse winnaar met de kaartjes op de foto geweest. Nu gingen ze daar naar toe en het was echt heel erg leuk. Zelfs mama heeft genoten, want er zaten leuke grapjes in waarvan een deel leuk was voor kinderen maar ook een stuk eigenlijk alleen gesnapt wordt door volwassenen. Al met al hadden ze een hele leuke middag.

Er waren ook allemaal bekenden. Kaye kende bijvoorbeeld Fleur die bij hem in de klas heeft gezeten toen hij nog op Oud Zandbergen zat. Je kan duidelijk zien dat de hormonen al een beetje beginnen op te spelen want hij werd helemaal zenuwachtig toen hij Fleur zo naar zich zag glimlachen.

In de avond hebben we bij tante Harma en ome Guido gegeten en Noah thuisgebracht. Toen hebben we lekker met zijn allen chinees gegeten. Dit is inmiddels bijna een traditie bij een verhuizing van de familie Kleijn. Kaye bleef helemaal alleen thuis en had een lekker pizza besteld bij de Domino. Hij had de pizza gewoon helemaal opgegeten en het super goed gedaan. Kleine jongens worden groot.

Eén gedachte over “Ernst, Bobbie en de rest”

  1. Super leuk, Noah heeft enorm genoten! En onwijs bedankt voor jullie geweldige hulp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.