Met Frank, Nancy, Femke en Yara naar Plaswijckpark in Rotterdam

Het heeft even geduurd maar eindelijk hadden we weer een moment kunnen plannen waar we weer eens gezellig samen er op uit konden met Frank, Nancy, Femke en Yara. Samen hadden we besloten dat in Rotterdam naar het Plaswijckpark zouden gaan. Papa en mama waren hier ook nog nooit geweest maar Nancy kwam hier vroeger wel vaker. Dat Nancy toch ook wat ouder is geworden bleek al snel want er was het nodige veranderd.

Kaye ging gelijk in een bootje dat omhoog word getakeld en dan in het water plonst. Viënn was te klein en Yahro zag het niet helemaal zitten. Daarna waren Frank en Nancy ook in het park en gingen we eerst samen kaboutertjes zoeken. Dat er ook cavia’s waren vonden de kids erg leuk.

De beide papegaaien vond iedereen ook erg mooi maar dat eentje naar beneden kwam en tegen het raam begon te pikken zorgde toch voor iets angstiger gezichtjes. Daarna gingen de volwassenen aan een tafel zitten en gingen de kinderen in de draaimolen en lekker spelen in de grote speeltuin.

Na een broodje te hebben gegeten gingen we naar de verkeerstuin. Dat was erg leuk. Alleen konden de kinderen niet allemaal samen spelen. Femke is nog net wat te jong en moest dus bij de kleine verkeerstuin waar Kaye, Yahro en Viënn niet meer in mochten.

Nadat iedereen netjes zijn auto geparkeerd had was het tijd om even lekker met water te spelen. Alle kinderen hadden de zwembroek/het badpak mee dus gingen helemaal los en waren ook kleddernat. Nadat iemand zijn hoofd had gestoten en iedereen het toch wat koud begon te krijgen vertrokken we weer richting verkeerstuin. Omdat we toch een beetje rekening met het eten moesten houden gingen we nog gauw 1 ritje in het treintje, toen kwamen we er toch wel achter dat we een aantal activiteiten nog niet hadden gedaan. De enige activiteit die nog echt op het programma stond en we bijna waren vergeten was het waterfietsen in de zwaantjes. Deze fietstocht hebben we dus nog even ondernomen.

Hierna stond nog een BBQ op het programma dus op naar het huis van Frank en Nancy. Daar alles klaar gezet en heerlijk gesmikkeld. Bedankt voor de gezelligheid Frank, Nancy, Femke en Yara. Moeten we snel weer eens doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.