Doop – Daniël Kleijn

Zondag 26 april, alle familie en veel bekenden van de familie verzameld in Sneek bij pake en beppe. Vandaag de dag dat Daniel gedoopt wordt. Ook ons hele gezin was uitgezocht door oma Guido en tante Harma. De doop vind plaats in de Martinikerk. Voor we daar heen gingen was het weer ouderwets hectisch met verkleden en doopjurk, gelukkig waren we uiteindelijk mooi op tijd.

Kaye, Yahro en Viënn waren er natuurlijk bij en werden ook vragen gesteld. Hier uit blijkt wel dat de kids niet op hun mondje zijn gevallen. Ze maken het zelfde dominee soms nog wel eens een beetje lastig met hun antwoorden. De andere mensen die ook bij de dienst aanwezig waren vonden het in ieder geval heel gezellig dat er zoveel kinderen aanwezig waren, dat is de laatste tijd niet zo vaak meer het geval.

Het was een mooie dienst en de koffie met oranjekoek smaakten ook heel goed bij pake en beppe thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.