Open dag manege (pony rijden)

Soms heb ik het wel over paardrijden, bij tante Wilma en Kyra heb ik dat toen ook gezien en vind ik het echt super leuk. Maar papa en mama zeggen altijd dat het ook wel duur is allemaal. Nu hadden we gezien dat in de buurt een manege een open dag heeft. Dat leek ons een mooie gelegenheid om eens te gaan kijken bij de manage.

Bij aankomst reed er een span paarden rondjes en in de bak was iemand aan het warm lopen. In de bak werden ook trainingen gegeven door iemand die blijkbaar heel goed is met paarden. Daar ging uiteindelijk ook iemand met zijn paard over stokken heen en springen en het paard heel gek laten lopen. Ik weet niet meer precies hoe dat heet, maar het zag er echt heel mooi uit.
Ook mochten we zelf op een pony rijden, dat heb ik natuurlijk wel even gedaan. Echt super leuk, echt een prachtige manege!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.