Nieuwe neefje bekijken

Wat een nieuws in de familie, tante Harma en ome Guido hebben een zoontje gekregen. Hij heet Daniel en vandaag gingen we naar hem toe. Papa en mama waren wel een beetje voorzichtig en drukten ons meerdere keren op het hart om toch echt voorzichtig en een beetje rustig te doen.

De baby is natuurlijk nog erg klein en tante Harma en ome Guido moeten nog een beetje wennen aan de gezinsuitbreiding. Een wervelwind van de drie Sikmaatjes is dan niet altijd wat je nodig hebt. Het was echt leuk om de kleine Daniel te zien en Viënn wilde ook niet anders dan hem vasthouden.

Thuis moet ze niets van poppen hebben maar zo’n klein schattig wezentje, daar wil ze de hele dag wel mee kroelen. Yahro was ook super blij en in plaats van te gaan spelen en rond te rennen deed hij bij de baby kijken en soms zelfs ruzie maken met Viënn wie hem vast mocht houden of dicht in de buurt zitten. Jongens, een baby is toch geen speelgoed!

Kaye wist niet echt wat hij er mee aan moest maar vond het vooral super schattig. Het was wel een hele grote indruk die hij moest verwerken want zolang we bij tante Harma in huis waren, kon hij zich niet een houding geven. Op de terugweg in de auto vertelde Kaye dat ook hij de baby echt wel lief vond.

Daniel Kleijn, welkom in de familie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.