Ouwehands Dierenpark

Alsof we een maand geleden nog niet iets super leuks hebben gedaan. Toen hebben we lekker pannenkoeken gegeten. Vandaag was het dus tijd om een uitje te doen waar je ook een beetje naar buiten moet. Eigenlijk is het een behoorlijk actief uitje.

We gingen namelijk naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Daar hebben we allemaal enorm zin in en dat merk je altijd behoorlijk in vooral de stress voor vertrek. Bolletjes smeren, drinken pakken, tas inpakken en daarnaast natuurlijk ook nog gewoon aankleden, ontbijten en de haartjes doen. Als we het goed hebben begrepen is het in een normaal gezin altijd al behoorlijk hectisch maar bij ons lijkt het (misschien wel alleen voor onszelf) nog een tikje erger.

De reis er naar toe ging gelukkig behoorlijk soepel… we waren de straat nog niet uit en Yahro vraagt dan tegenwoordig steeds: “We hoeven toch niet op de snelweg?”. Als je dan zegt van wel is de volgende vraag of het dan niet te lang is… maar dan hoor je al een zuchtje. Het antwoord dat het toch wel een stukje rijden is, zorgt voor een enorm grote zucht en ook dat hij er gelijk klaar mee is.

Niet echt bevorderlijk voor een autorit. Want Kaye word hier behoorlijk door geprikkeld. Dan is het soms maar beter als mama achterin gaat zitten en Kaye maar even voor in. Dan kan iedereen elkaar net even wat meer met rust laten. Het bevorderen van de gezelligheid en rust in de auto is toch wel een belangrijk dingetje.

In de dierentuin hebben we heerlijk rondgelopen en allemaal super mooie maar ook lieve dieren gezien. De pinguïns zwommen en sprongen in het water en raceten iedere keer door het raam voorbij. Echt super leuk om te zien en vooral Viënn is er dan niet weg te krijgen. Ook hebben we de baby ijsbeertjes gezien. Zelfs een tweeling en de mama zorgt echt voor ze. Die zien er zo lief en knuffelbaar uit. Toch hebben we dat maar niet geprobeerd.

We hebben een hele leuke dag met zijn allen gehad en in de avond ging mama nog met opa naar Rene Froger. Daar werd opa zelfs op het podium geroepen en moest een beetje dansen en muziek maken. Echt super grappig. Dus mama heeft helemaal een super leuke dag gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.