Pannenkoeken eten

Zoals iedereen wel weet is mama altijd heel erg druk op internet aan het speuren voor aanbiedingen en koopjes. Zo had mama voor vandaag ook iets geregeld. Namelijk een pannenkoeken bon. Onbeperkt pannenkoeken eten in een restaurant. Op de instructies stond wel dat je maar 1 topping kon kiezen.. dus de kinderen zeiden gelijk dat ze wel spek, rozijnen, appel en banaan op hun pannenkoeken wilden, met stroop natuurlijk. Het was dus duidelijk dat de kinderen nog even uitgelegd moest worden dat 1 topping eigenlijk gewoon 1 ding op je pannenkoek betekende. Dus pannenkoek met spek of pannenkoek met banaan.

Uiteraard aangegeven dat het onbeperkt eten was dus ze konden eerst wel even eentje nemen en dan later nog 1. De pannenkoeken bleken alleen weer zo groot te zijn dat een aantal kinderen aan 1 wel genoeg hadden. Yahro en Viënn zaten al praktisch vol toen ze het bord zagen. Gelukkig hadden ze niet allemaal hetzelfde besteld dus konden we gewoon een helft van de pannenkoek van Yahro snijden en van Viënn zodat ze allebei een dubbele smaak hadden.

Kaye liet zich niet kennen en heeft gewoon echt meerdere pannenkoeken gegeten. Je kon daar ook lekker spelen of kleuren. Dus zodra de kinderen het op hadden (waarbij je je afvraagt waarom je überhaupt naar zo’n toko gaat want binnen een kwartier is het klaar) gingen ze lekker spelen. Iedereen ging uiteindelijk wel een hele volle buik weer naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.