Oud en nieuw

Er is weer een heel jaar voorbij. Wat is het weer allemaal snel gegaan. Daarom zijn we lekker bij pake en beppe en gaan we oud en nieuw vieren. Lekkere oliebollen en allemaal hapjes eten en genieten van het vuurwerk.

We gaan wel even proberen om nog te slapen want het is wel heel erg lang om de hele dag wakker te zijn, op te blijven en dan om middernacht nog feest te vieren. Het is door al het vuurwerk alleen vaak wel erg onrustig dus slapen is dan wel moeilijk.

Het is nog geen tijd om af te tellen, eerst is er tijd om een spelletje te spelen. Vandaag is er gekozen voor LEVENSWEG. Dat is een spelletje dat soms ook wel een heel leven lijkt te duren want je moet heel veel lezen en wachten tot je weer aan de beurt bent. Lezen kunnen we nog niet en wachten ook niet. In het spel moet je zoveel mogelijk geld zien te verdienen en iedereen was daar super fanatiek in. Viënn had een auto vol kinderen en Kaye was dol op tweelingen. Het was erg gezellig. De uiteindelijke verassende winnaar was gewoon Yahro! Hij was multimiljonair… de stiekemerd met 90.000 salaris terwijl iedereen de hele tijd om de 100.000 aan het vechten was. Gelukkig konden Viënn en Kaye goed tegen hun verlies ook al vonden ze het wel erg jammer.

Nadat we een poging hadden gedaan om te slapen hebben we samen afgeteld en het nieuwe jaar ingeluid! Het was erg gezellig en dat maar een fantastisch jaar mag worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.