Kerstviering Yahro en Viënn

Toch geen eten deze keer, maar gewoon een kerstviering in de kerk. Dat is ook erg leuk. De klas van Yahro had een mooi liedje ingestudeerd en die deed de hele klas uitbundig zingen. Het was niet heel goed te verstaan maar je zag de kinderen super geconcentreerd zijn dus dat was echt leuk om te zien.

Ook de klas van Viënn ging een liedje doen en dat was super schattig. De juf probeerde iedereen uit volle borst te laten zingen en bij het refrein was dat ook was. Maar het couplet hoorde je eigenlijk alleen maar juf zingen. Goed geprobeerd, was weer een mooie voorstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.