Sinterklaas

Sinterklaasochtend, aankleden en zoeken naar de Pietenkleertjes. Spanning is om te snijden want vandaag komt Sinterklaas op school en vanavond is ook nog pakjesavond. Piet en Sint zouden met een luchtballon aankomen op school. Dat is wel een heel spannend idee! Twee dames van de KLM stonden al klaar om de luchtballon te ontvangen en in goede banen te leiden? “Ziet iemand de luchtballon al?”, werd er gevraagd. De kinderen tuurden naar de lucht maar niemand die iets zag.

Ineens hoorden we een auto aan komen rijden met daarachter een aanhanger. Op de aanhanger stond het bakje van de luchtballon met daarin Sinterklaas en een aantal Pieten. Super leuk natuurlijk, het feest kan beginnen.

Sinterklaasavond! Spannend, zou die goede Sint wel komen? Aan het liedjes zingen kan het echt niet liggen want dan doen we allemaal heel graag en fanatiek. Is het zingen goed genoeg voor cadeautjes? Eerst gingen we lekker gourmetten met zijn allen. Normaal doen we dat met de kerst maar soms moet je ook eens wat anders proberen en daarom deden het vandaag ook.

Na uitgebreid gegeten te hebben was het tijd voor de pakjes. Wat een boel pakjes hebben we weer gekregen en wat was iedereen blij. Uiteindelijk nog 1 pakje echt uitgepakt om ook nog even mee te spelen en toen was het tijd om lekker te gaan slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.