Verjaardag – 5 jaar oud

Vandaag ben ik jarig! Ik word gewoon alweer 5 jaar oud. Zit nog lekker in groep 1, maar dat is niet erg want spelen in de hoeken is super leuk. De huishoek vind ik de allerleukste. Vandaag lekker trakteren op school en een aantal klassen rond. Dat is best wel spannend.

Van papa, mama, Kaye en Yahro heb ik al wat mooie cadeautjes gekregen. Zoals een heel groot poppenhuis, helemaal ingericht met poppenhuisspulletjes en Playmobil. Echt super mooi. Gelukkig ben ik eigenlijk blij met alles wat ik krijg! Dat maakt het voor papa en mama soms juist heel makkelijk om cadeautjes te kopen maar ook weer niet. Het enige dat ze weten is dat ik dol ben op dolfijnen. Eigenlijk wil ik dat later ook worden, een dolfijn!

Inmiddels weet ik wel dat ik niet echt een dolfijn kan worden. Dus dan word ik maar zeemeermin! Ook heb ik nog een hele grote drakentaart gekregen! Die is echt super stoer en smaakte heerlijk. Bedankt voor de mooie cadeautjes en dat jullie op mijn verjaardag wilden komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.