17 september 2012 – Naar de oppas (Aukje)

Papa moest werken en Yahro en Kaye moesten naar school en ook mama moest echt even weg. Dus waar moest Viënn dan heen. De buurvrouw was aan het werk dus daar kon het ook niet. Gelukkig heeft mama nog een goede vriendin waarmee ze ook wel eens Dino uit doet laten, Aukje. De vriend van Aukje vond het wel een beetje spannend maar vond het ook wel leuk dat er bezoek zou komen en dus bracht mama me die kant op.

Aukje en Nick (zo heet haar vriend) waren echt super lief voor en ze zijn allebei een beetje verliefd op me geworden. Nick wilde zelfs wel eens vaker op me passen want hij vond het super gezellig met mij. Aukje was daar wel een beetje verbaasd over, ook al vond zij het ook erg leuk!

Toen mama mij weer kwam ophalen wilden ze eigenlijk wel dat ik nog een beetje langer zou blijven. Dat had ik ook wel leuk gevonden hoor.

Aukje en Nick, ik vond het super gezellig bij jullie en we zien elkaar snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.