Groepje door met zwemmen!

Ik zwem iedere donderdagochtend. Dan moet ik heel vroeg op staan want het is van 7:00 tot 8:00. Toen mijn broer nog alleen zwom ging ik met papa mee en deed ik dat uurtje met hem wachten. Dan ging ik kleuren of met een ander kindje dat deed wachten spelen.

Sinds een tijdje ben ik zelf aan het zwemmen, lekker in het warme bad. Dat is wel heel erg leuk om te doen. Wat niet zo leuk is, is uit het water komen. Dan krijg ik het altijd zo super koud en heb ik no-time blauwe lipjes. De badmeesters en juffen vinden mij allemaal super lief en schattig en een enorme kwebbel!

Na het zwemmen heb ik ook echt geen haast om aan te kleden terwijl ik natuurlijk gelijk door naar school moet. Vandaag had ik meer haast, want ik kreeg mijn kaartje. Vandaag kreeg ik te horen dat ik een groepje door ben: WOEHOE! Ben nu geen Kikker meer maar een Guppie dus mag in het iets diepere water gaan oefenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.