27 augustus 2012 – Zwemmen met papa

Vandaag ging er iets gebeuren wat niet zo heel vaak gebeurd. Als we weggaan gaan we meestal met iedereen. Met zijn vijven lekker op stap. Dit is meestal ook wel erg gezellig, soms is het alleen ook wel leuk als je wat meer tijd 1-op-1 met papa of mama door kan brengen. Vandaar dat ik vandaag alleen met papa weg ga.

Wat ik precies ging doen wist echt niet toen ik met papa in de auto stapte maar spannend was het wel. Niet heel veel later bleek dat we samen naar het zwembad gingen. Nou dat vond ik wel erg leuk. Papa had af en toe wel wat moeite met me want ik luisterde niet zo heel goed. In het zwembad kroop ik al gelijk terwijl papa aan het betalen was onder de hekjes door. Vloog kleedhokjes in en kroop onder de deurtjes door.

Papa stelde even orde op zaken want anders gingen we gewoon weer naar huis. Aangezien ik geen zwemdiploma heb moest ik heel goed luisteren zei papa. Misschien had ie wel een beetje gelijk. Daarna gauw mijn zwempak en bandjes aangetrokken en toen op naar het water.

Het was echt super gezellig om samen met papa te zwemmen en iedereen in het zwembad gaf me aandacht. Eigenlijk overkomt me dat altijd wel. Op een gegeven moment wilde ik van de glijbaan af. Die ging echt heel hard. Dus samen met papa gingen we lekker glijden. Ik vond het helemaal geweldig en wilde maar steeds opnieuw. Een paar meisjes vonden het zo leuk dat ik ging glijden dat zij ze me toen steeds mee naar boven namen en papa ging mij dan beneden opvangen.

Die meisjes waren het op een gegeven moment wel zat want ik bleef maar die trap oplopen, hahaha. Ook gingen we heel vaak door de snelle stroming en mocht ik van een mevrouw met hun strandbal spelen. Die deed ik dan steeds van een glijbaan afrollen en ik ging er dan gauw achteraan.

Het was erg gezellig om zo samen te zwemmen en volgens mij vond papa dat ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.