28 Juli 2012 – Luie dag, filmpje kijken

 

Vandaag was het echt een vieze dag. Het weer zat totaal niet mee. Regen en wind, wat we er van konden zien dan want de gordijntjes zaten dicht. Vandaag was het een lekkere luie dag. Op een luie dag gaan we altijd lekker film kijken en dat deden we dus vandaag ook.

Eerst mocht Yahro een film kiezen. Hij vond het wel een beetje moeilijk, er is ook zoveel keus. Uiteindelijk mocht ik dan wel kiezen. Papa en mama gaven wel advies want zelf ken ik nog niet zoveel films. Omdat ik al snel overtuigd was kon de film beginnen.

De popcorn kwam op schoot en de film begon. Een lief klein hertje dat allerlei avonturen mee maakt samen met een haas / konijn. Er was ook een hele grote papa en mensen die aan het jagen waren. Eigenlijk vond ik het allemaal wel erg spannend!

Op een gegeven moment waren ze weer aan het jagen en was het hertje (Bambi) samen met de mama aan het rond lopen. Ineens hoorde je *pang* terwijl ze aan het rennen waren. Bambi rende zo hard als ze kon door het bos. Mama ging er achteraan maar ineens storte mama ter aarde. Red jezelf Bambi ga door en kijk niet om zei ze. Bambi durfde niet eens achterom te kijken!

Met open mond en die geschokt zat ik op de bank te kijken hoe Bambi terug ging naar haar mama die niet meer leven in was. Toen begon ik te huilen. Ben ik dan nu al een sentimentele doos? Twee en een half jaar oud en dan al tranen bij een film! Papa en mama vonden het heel schattig. Ik krijg jullie nog wel als ik op mijn 14e nog nachtmerries heb van Bambi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.