08 Februari 2012 – Zindelijk

Hoe oud ben ik nou helemaal? Ongeveer 2 jaar en 4 maanden oud. Mijn broers gaan gewoon allebei al naar de wc en daar word ik wel een beetje door aangestoken. Sinds kort ga ik dus ook al regelmatig naar het potje.

Dan geef ik zelf aan dat ik moet en dan ren ik gauw naar het potje en ga plassen. Als het potje er niet staat en de kamerdeur zit dicht ben ik wel eens te laat. Dan sta ik bij de deur en laat ik het zo lopen. Maar jah ben ook nog maar een klein meisje he.

Je zou denken dat het voor nu nog zo gaat maar dat is dus echt niet waar. Mijn ouders noemen mij de hele tijd “pienter”. Waarom ze dat zeggen weet ik niet maar ik heb gewoon geen zin meer om in mijn luier te poepen of te plassen. Plassen doe ik op het potje en als het even kan poep ik gewoon op de wc.

Dat is toch normaal? Soms als ik de hele nacht heb geslapen (wel met een luier om) dan is de luier gewoon droog. Wel moet ik dan heeel nodig plassen als ik van bed kom. Papa en mama zijn echt niet altijd blij want soms doe ik de luier af als ik te nodig moet plassen en dan word mijn hele bed nat.

In ieder geval gaat het echt super met me en ga ik zoveel als ik kan naar de wc. Bij de speelzaal wilde ik eerst niet maar ook dat gaat nu helemaal goed. Iedereen kijkt wel vertederd als ze dat kleine poppetje op de wc zien klimmen maar ik weet niet beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.