20 November 2010 – Verjaardag vieren

Jippie eindelijk is het dan zover. Ik vier voor het eerst mijn verjaardag. Een hele speciale dag en dat heb ik geweten. Er was een hele mooie taart voor me gemaakt. Een witte taart met heel veel rose erop en met bloemetjes. Bovenop de taart stond een kroontje en eronder mijn naam. Echt een prachtige taart. Speciaal voor mij was er ook een klein taartje. Die was echt helemaal voor mij alleen en dat vond ik wel erg lekker.

In tegenstelling tot mijn broers was ik ook echt niet bang om vies te worden. Zij deden altijd heel voorzichtig een beetje peuteren aan het taartje. Zodra ik het taartje voor me had staan deed ik als eerste even een dikke graai in de taart en kneep ik zo hard als ik maar kon. De toon voor een flinke kliederpartij was gezet!

De taart was erg lekker en ik kreeg heel veel cadeautjes van iedereen. Iedereen maar zeggen dat ik nog zo lief en klein en pieterpeuterig ben. Echt een scheetje zeggen ze dan. Weet soms niet wat ik daar nou van moet denken hoor. Ben toch gewoon een mooie meid met pit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.