16 November 2010 – Hoera 1 jaar!

Lekker is dat weer hoor. Ben je jarig word er niks aan gedaan. Papa en mama hadden wel hun cadeautjes al gegeven. Op die manier was ik toch een beetje jarig en opa kwam dat lekker even mee vieren. Die wilde zijn kleindochter maar al te graag even een dikke pakkert geven.

Kaye en Yahro gingen “Lang zal ze leven” voor me zingen. Van Kaye kon ik het ook een beetje verstaan maar Yahro was wat lastiger. Hij zong en zong, 15 minuten later nog steeds. Ken jij soms een verjaardagsliedje dat zo lang duurt? Ik niet en ik kon er ook geen chocola van maken. In ieder geval deed hij zijn best en dat kon ik wel waarderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.