22 Mei 2010 – Camping

Daar waren we weer eens op de camping. Na een hele lange tijd dat de camping dicht was en daarna kwamen er heel veel zaken tussendoor (zoals Texel). Maar vandaag gingen we er lekker naar toe. Op de aandacht die ik kreeg had ik toch echt niet gerekend. Iedereen was zo benieuwd hoe ik er nu uit zie en hoe groot ik ben geworden. Want ik ben natuurlijk in november geboren en dan is er geen camping.  

Datgene wat iedereen tegen me zei was dat ik een “poppetje” ben. Tsja, ik moet het maar als een compliment opvatten… Iedereen wilde me wel even vasthouden en bekijken. Dat is niet erg, zal vast nog wel vaker gebeuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.