21 Juli 2010 – Joepie, goed kruipen!


Ik heb heel wat moeten oefenen en het heeft me ontzettend veel moeite gekost. Heb namelijk 2 broers die eigenlijk altijd wel alles voor me pakken. Als ik op de grond lig en speelgoed zie liggen maar ik kom er niet bij dan zet ik ff een beste keel op. Daarna een beetje reiken om de heren in de goede richting te sturen en meestal komt het dan goed.

Waarom het nu vandaag niet helemaal zo ging weet ik niet. Misschien heeft het wel te maken met dat grote hekwerk dat om mijn plekje is gezet. Op die manier kan ik namelijk rustig spelen zonder dat Kaye en Yahro me de hele tijd lastig vallen. Het liefste zitten ze de hele tijd bij me of aan me. Vandaar dat grote hekwerk om mijn speelplekje heen. Dan kan ik tenminste rustig mijn gang gaan. Enige probleem is dus dat ik nu echt moet kruipen om ergens bij te komen.

Dat hadden papa en mama me echt niet verteld voor ze dat hekwerk gingen kopen. Nu moet ik ook nog mijn best doen om mijn speelgoed te pakken te krijgen. In ieder geval kan ik nu goed kruipen dus met het voortbewegen zit het wel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.