15 Juni 2010 – Grond box gelijk proberen om te kruipen

Omdat ik nog niet zoveel kan dachten papa en mama dat het een goed idee zou zijn om een mooi kleed voor te halen en dat op de grond neer te leggen. Een goed kleed voor die toepassing is natuurlijk een boxkleed. Het enige probleem was dat ik helemaal geen zin had om lekker op dat boxkleed te gaan liggen. Zodra ik er op werd gelegd rolde ik om.. en nog een keer om en nog een keer om. Ook probeerde ik zodra ik op mijn buik lag overeind te komen. Daarnaast lag ik ook gewoon in mijn eigen hok. Papa en mama hadden een soort Heras hekwerk om me heen gebouwd. Zijn zeker bang dat ik probeer weg te lopen. Of zou het iets te maken hebben met die nieuwsgierige en bemoeizuchtige broers van me?

In ieder geval, om bij speelgoed in de buurt te komen moet ik van mijn plek af. Zodoende ben ik al een paar keer flink op mijn neus gevallen. Echt een goed idee dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.