09 Oktober 2010 – Lopen aan de tafel


Dat kruipen ben ik wel een beetje zat. Ben ook echt niet snel genoeg. Zodra ik naar een stuk speelgoed onderweg ben is of Kaye of Yahro al onderweg om het te pakken en op te ruimen. Op die manier kan ik natuurlijk nooit lekker spelen. Het word dus tijd voor drastische maatregelen.

Vandaag was ik echt even boos toen ik onderweg was naar een mooie auto. Deze lag vlakbij de tafel dus ik zou die wel eens even op gaan halen. Net voordat ik de auto te pakken had was Yahro me weer voor. Weg auto. Ik werd echt een beetje pissig en dat zie je dan heel goed aan me. Met een paar flinke kreten en een compleet vertrokken gezicht maak ik hem heel duidelijk dat ik hier niet zo van gecharmeerd ben.

Hierna viel mijn blik op de tafel. Wat daar allemaal aan speelgoed lag was toch ook wel erg interessant. Dus ik pakte de tafel vast, trok me omhoog en maakte maar is een rondje om bij dat speelgoed te komen. Ja, ik liep dus gewoon langs de tafel. Het duurde nog niet zolang want ik stapte een beetje verkeerd en hield me niet zo goed vast. Hierdoor viel ik weer op mijn airbag (jullie noemen dat luier). Dat kon de pret niet drukken dus ik trok me weer op en waggelde mooi verder langs de tafel.

Alles moest het ontgelden want ik moest natuurlijk wel even laten zien dat niets op tafel nu meer veilig was. De bloemen werden uit het bloemstukje getrokken, de kaarsjes proefden toch niet zo lekker en een moddermotief stond de tafel niet slecht. Pas maar op want ik kom eraan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.