14 April 2010 – Consultatiebureau en prikjes 5860 gram en 62 cm


Het was weer tijd voor het consultatiebureau. Op zich heel leuk want dan kunnen we weer eens kijken hoe het ervoor staat met de groei. Aan de andere kant ook weer prikjes en dat is natuurlijk niet zo leuk. Hier kijkt niemand echt naar uit, ook al is het voor je eigen best wil zoals ze dat zo mooi zeggen.

Voor het eerst waren ze onder de indruk van je groei! Een dikke kilo in een maandje is zeer goed. Op die manier sta je eindelijk weer een beetje rond het gemiddelde in plaats van er een heel stuk onder. Toen mama aangaf wat je nu voor flessen kreeg (na vraag van de wijkverpleegkundige) en daarna dat ze dat dan op de verpakking zou kijken wat ze nu mocht hebben met haar gewicht werd ze al even tegen gehouden. Ze hoefde namelijk niet nog harder te groeien dan ze al deed, tja dat kan ook. Een heerlijk gezonde Hollandse meid, daar kun je mee thuis komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.