18 Maart 2010 – Eerste keer groente hapje


Een paar weken geleden heb jij je eerste fruithapje opgegeten. In de afgelopen weken heb je al eens wat vaker een fruithapje gegeten en je eet hem nu zelfs helemaal leeg. Daar wil je dan lekker nog een fles achteraan. Hierna ga je dan heerlijk zoet slapen. Wat wil je ook met die goed gevulde buik. Vandaag werd het tijd voor de volgende stap.

Vandaag gingen we voor het eerste met zijn 5en warm eten. Normaal lig jij met etenstijd lekker in je bedje zodat papa en mama hun aandacht op hun eigen eten en dat van de kinderen kunnen houden. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat jij zodra je ook meer vast gaat eten samen met ons eet. Dat gingen we vandaag eens proberen.

Een heerlijk potje groente speciaal voor jou met de complimenten van de magnetron. Eerst je weer even goed ingepakt met slabbetjes en doeken zodat niet alles onder het eten zou komen mocht je het uitspugen. Dat is altijd een hele klus met die bewegende handjes van je. Die houd je echt geen 2 seconden stil. Uiteindelijk was alles er klaar voor en kwam de eerste lepel met groente richting je mond.

Aan een lepel was je inmiddels wel gewend dus zodra je hem zag komen ging je mond al open. Weer die blik van verbazing, wat geef je me nou? Dat duurde niet lang, al pruimende verdween in no-time de helft van het potje in je mond. Bijna zonder knoeien ook nog. Dus over al niet al te lange tijd hebben we een heerlijke luier van je. Dat is wel het nadeel van vast voedsel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.