06 Maart 2010 – Eerste keer fruithapje


Je bent nog maar zo’n klein poppetje en daarom krijg je ook nog heerlijk de fles. Alleen ben je wel qua leeftijd al bijna toe aan een volgende stap. Zoals een fruithapje. Dit is natuurlijk wel even wennen voor iedereen. Want met de lepel achter het eten aan dat uit je mondje valt omdat je het maar gek vind is een hele klus. Toch werd het tijd om er aan te geloven.

Papa had de eer om jou de eerste fruithap te geven. Mama zat ondertussen klaar met de camera om de eerste hapjes op te kunnen nemen op video. Want hoe zou jij op die hapjes reageren. Zoveel nieuwe dingen, zoals een lepel in je mond ipv een speen. Daarnaast geen melk maar iets met een heel ander smaakje wat ook lang zo dun niet is.

Tot grote verbazing van papa en mama reageerde jij eigenlijk heel erg goed op het fruithapje. Je mondje ging in eerste instantie niet helemaal van harte open maar dat was wel te begrijpen. Het eten ging er goed in en je spuugde echt maar een heel klein beetje terug. Als een volleerde pruimer pruimde je het naar binnen. Je smakte er over dus blijkbaar vond je het ook echt lekker.

Na een paar happen werd je enthousiasme wel iets minder. Omdat je het niet gewend was en we ook maar weer moesten afwachten hoe je buikje hier op gaat reageren lieten we het hier maar bij. Zo heb je toch bij je eerste fruithapje een half potje opgegeten. Een hele flinke meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.