03 Maart 2010 – Consultatie geweest (4450 gr 58 cm)


Vandaag mocht je weer naar het consultatiebureau. Om lek geprikt te worden maar ook om weer eens even te worden gewogen en opgemeten. Over het wegen waren ze bij het consultatiebureau eindelijk een keertje blij. Gewoon bijna 4500 gram! Dat betekend een groei van een kilo in 4 of 5 weken. Nou dat is zeer goed. Misschien toch wel een duidelijke oorzaak aan te wijzen: geen borstvoeding meer.

De arts vond jou ook helemaal geweldig en zo super wijs. Hoe je het hoofdje vast kon houden en als je op de buik lag hoelang je dan het hoofd opgetild kan houden. Allemaal dingen waar papa en mama al niet meer van opkijken. Want je hoofd optillen en wijs kijken deed je immers al vanaf de geboorte.

Na de prikjes waarvan de eerste zoals gebruikelijk weer zonder al te voel poespas voorbij ging en bij de 2e (die volgens de arts ook gevoeliger was) de sirene afging werd het tijd om weer naar huis te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.