31 December 2010 – Oud en Nieuw

De hele dag ging het van boemerdeboem. Overal ging vuurwerk af en dat vonden de kinderen toch wel heel erg vervelend. Vooral op het moment dat ze lekker hun middagslaapje moesten doen. Er werd zoveel vuurwerk afgestoken dat dit niet helemaal tot de mogelijkheden behoorde. Kaye ging helemaal door het lint op zijn kamer. Zodra hij weer een knal hoorde, hoorde je hem op de ramen bonzen en schreeuwen.

Na het middagslaapje kwamen opa en oma want we gingen gezellig met zijn allen gourmetten en daarna aftellen naar het nieuwe jaar. Tussen dat eten en het aftellen zaten nog wel een aantal uurtjes maar die konden we vast wel op een leuke manier opvullen. Het eten was weer heerlijk en hoe later het werd hoe harder het vuurwerk klonk.

Omdat Yahro toch wel erg moe was en Kaye ook moesten ze toch nog maar even naar bed en dan zouden we ze er wel weer uithalen op het moment dat de oudjaarviering in de buurt kwam. Yahro heeft uiteindelijk toch wel even geslapen maar Kaye stond alleen maar voor zijn raam naar buiten te kijken.

Uiteindelijk de kids weer van bed gehaald en die gingen gelijk heerlijk smullen van al het lekkers dat op tafel stond uitgespreid. Daarna was het tijd voor het 00:00. De afsluiting van 2009 en het begin van 2010. De kurk van de champagne hebben we dit jaar maar even buiten van de fles laten knallen. Daarna was het tijd om de jasjes en schoenen aan te trekken om lekker buiten vuurwerk te kijken (mama, oma, Kaye, Yahro & Viënn) en af te steken en te kijken (opa en papa).

Viënn heeft er niet zoveel van meekregen want die lag prinsheerlijk in de draagdoek bij mama te slapen. De kinderen vonden het geweldig. Soms vonden ze het ook wel wat eng. In ieder geval gingen ze helemaal druk en uitgelaten slapen. Ondertussen gingen papa, mama en opa nog even op de 13e verdieping van de flat vuurwerk kijken. Wat een uitzicht heb je dan zeg, overal om je heen tot in de wijde omtrek zie je pijlen de lucht in schieten.

Een fantastisch 2010 gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.