17 December 2009 – Met mijn hoofd in de sneeuw

Het is erg koud buiten dus ik zit goed ingepakt in de maxi cosi. Want alles wat we niet willen is natuurlijk dat ik ziek word. Verkouden houd je helaas niet helemaal tegen. Dit heb ik al wel een paar keer meegemaakt. Als je dan aan mijn neusje komt word ik heel erg boos. Dat pik ik echt niet. Ja, ben echt een meid met een eigen willetje.

Vandaag gingen we weer lekker naar buiten. Er lag al een dik pak sneeuw. Het sneeuwde op dat moment ook dus ik kreeg allemaal van die kleine natte vlokjes in mijn gezicht. Dat was wel heel erg vreemd. Ging helemaal raar met mijn gezicht lopen trekken want ik snapte er niks van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.