9 December 2009 – Wijkverpleegkundige langs geweest om te wegen 3020 gram


In de afgelopen week is er natuurlijk heel veel gebeurd. Sinterklaas is wel 2x langs geweest. Maar goed dat ik net voor Sinterklaas ben geboren. Voor hetzelfde geld was ik te laat geboren en had ik helemaal niets gekregen dit jaar. Dan had ik nog een jaar moeten wachten voor mijn eerste Sinterklaas.

Voor mij is dat alleen allemaal nog niet zo belangrijk. Wat voor mij nu telt is het feit of ik wel goed aankom of niet. Daarom kwam vandaag de wijkverpleegkundige weer even langs om me rustig te wegen en te informeren bij mama of alles er goed voor stond met borstvoeding geven etc. Nou het wegen gaf aan dat ik nu 3020 gram ben. Dus ik ben gewoon bijna 150 gram aangekomen sinds de vorige keer. Dus in 5 dagen 150 gram. Nou helemaal super!

Dus de moeizame start van het groeien is overwonnen en we kijken zonnig de toekomst in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.