4 december 2009 – Consultatiebureau geweest extra wegen 2875 gram


Het is allemaal toch wel een beetje tricky. De borstvoeding van mama lijkt goed te gaan alleen kom ik niet zoveel aan. Eigenlijk zelfs veel te weinig. Mijn oudste broer had het natuurlijk ook maar de wijkverpleegkundige vind het toch een beetje zorgwekkend. Daarom gingen we vandaag extra wegen. Helaas was ik niet genoeg aangekomen om de zorg weg te nemen.

Daarom ben ik vandaag ook voor het eerst bij de huisarts geweest. Die heeft me even nagekeken maar vond gelukkig geen gekke dingen. Die raadde aan om een weegschaal te huren en voor en na de voeding te wegen om te kijken of de voeding wel vet genoeg is. Zo moesten we het dan maar weer een weekje aankijken.

Tot op zekere hoogte gerustgesteld omdat ik wel super alert en ook veel wakker ben gingen we weer even naar opa en oma waar ik nog even lekker werd vertroeteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.