30 november 2009 – Wijkverpleegkundige langs geweest 2860 gram

Vandaag kwam de wijkverpleegkundige langs om even te kijken hoe het met mama ging en vooral natuurlijk hoe het met mij is. Moet toch fantastisch werk zijn om zo met al die kleine mensjes te kunnen werken.

Daarna werd ik nog even gewogen en daar schrok ze toch wel een beetje van. Ik groei niet hard, eigenlijk helemaal niet. Dus nu moet ik volgende week vrijdag terugkomen om me weer te laten wegen. Mama baalt wel een beetje want het lijkt natuurlijk dat ik niet genoeg voeding krijg. Of ik spuug toch teveel. Erg veel onzekerheid. Nog een weekje wachten en dan is er hopelijk duidelijkheid. Mijn broer Kaye groeide ook heel langzaam aan het begin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.