3 december 2009 – Lachen!

Nadat ik papa en mama de afgelopen nacht volledig wakker heb gehouden omdat ik zo enorm veel last van krampjes had heb ik het aan het einde van de dag toch een beetje goed gemaakt. Zelfs de zetpil hielp niet, dus uiteindelijk ben ik maar weer ingebakerd. Hierdoor kon ik de lucht kwijt en mijn luier even flink volpoepen.

Om 5:30 ging ik uiteindelijk op papa’s borst toch in slaap vallen. Zo wat was ik ook moe! Papa en mama zagen de bui al hangen de hele dag maar gelukkig sliepen mijn broers ook lekker uit en hoefden we pas rond 10uur op te staan.

Daarna heb ik bijna de hele dag geslapen. Had wat in te halen natuurlijk. Uiteindelijk toen mijn broers alweer op bed lagen kwam mijn super wakkere moment. Ook liet ik toen iets zien wat als ouder je hart doet smelten. Mijn eerste lachje. Mama deed gek en daarom liet ik een prachtige stalende lach zien! Heerlijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.