23 november 2009 – Met papa en mama onder de douche


Eigenlijk was het niet helemaal de bedoeling maar mijn broers lagen al op bed en ik rook weer zo zuur. Papa en mama wilden het eigenlijk toch al heel graag (vooral papa). Lekker met zijn allen douchen. Met mijn beide broers deden papa en mama dat ook altijd. Het is zo lekker om met zo’n klein mensje die zich volledig aan je overgeeft en soms ook op je overgeeft te douchen. Dat ze lekker tegen je aan nestelen om je warmte op te zoeken.

De bijdehante tante die ik ben was alleen niet zo slaperig als papa en mama wel hadden verwacht. Met mijn grote kijkers keek ik lekker rond. Weer zo’n knus familie momentje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.