21 november 2009 – Na een goede nacht een topdag, papa doet je in bad


Na een nacht heerlijk geslapen te hebben en toch weer op tijd wakker was het tijd voor een lekkere dag. Jenny kwam om 10uur dus we hadden lekker de tijd om even met zijn 3tjes te keutelen. Lekker met zijn 3tjes in bed blijven liggen, is zo’n lekker veilig en relaxed gevoel. Van Jenny kregen we toen ook nog ontbijt en drinken op bed dus de ochtend kon niet meer stuk.

Lijkt wel bijna een hotel zoals we worden verwend. Na het eten werd het toch tijd om maar eens uit bed te komen. Omdat ik wel weer erg veel heb gespuugd moest ik of in bad of in de tummytub. Besloten werd om te gaan badderen. Normaal gesproken doet Jenny dit maar eigenlijk had vandaag papa wel zin om dit weer eens te gaan doen. Uiteraard geen enkel probleem en toch een klein beetje onwennig pakte papa je op uit de doek en deed je in bad.

In eerste instantie was ik weer heel boos en zag ik het totaal niet zitten maar na een minuutje was papa weer een beetje gewend en werd het allemaal een stuk relaxter. Proberen te nestelen in het badje was toch niet helemaal een goede optie maar het idee was leuk. Ik was dus ook zo lekker rustig op een gegeven moment dat ik gewoon in slaap viel.

Je had papa en mama moeten zien zwijmelen boven dat bad, met die droopy ogen boven me. Daarna even gauw een klein boodschapje gedaan en toen kwamen mijn broers, opa en oma weer binnen. Die hadden het ook super leuk gehad en zo had iedereen een heerlijke ochtend gehad! Nadat opa en oma naar huis gingen werd het tijd voor een dutje. Al met al een heerlijke dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.