20 november 2009 – Papa weer werken & tummytub

Vandaag was de eerste dag dat papa na de geboorte van mij weer moest gaan werken. Dat was toch wel even wennen. Gelukkig had papa en goede nacht slaap gehad en stond alles al klaar zodat hij zonder lang dralen naar het werk kon. Beschuit met muisjes in de tas en gaan.

Ook kreeg ik vandaag mijn hielprikje en de gehoortest. Dit ging zonder problemen en ik gaf geen kik. Al een echte stoere meid dus. Niet dus, ik krijste het hele huis bij elkaar. Rotprik ook! Ook was ik lekker koppig want het ene oor was totaal geen probleem met de test en de andere lukte niet zo goed want zolang wilde ik mijn hoofd niet stil houden. Daardoor mislukte de test de hele tijd. Uiteindelijk was hij toch gelukt en wat blijkt: No worries!

Papa moest wel even wennen en vond het ook wel jammer dat hij nu niet bij zijn dochter en zoons kon zijn. Gelukkig is de kraamzorg heel aardig en was het tijd voor mij om eens te gaan tummytubben. Lekker de huiding aannemen zoals hij in de baarmoeder ook is gemaakt. Heerlijk volledig ontspannen.

Hier zijn weer hele leuke foto’s van gemaakt en het is zelfs gefilmd. Nu moeten we alleen nog al die beelden weer op een computer zien te krijgen. Omdat het de periode van Sinterklaas is worden mijn beide broers opgehaald. Die moeten namelijk morgenvroeg erg vroeg opstaan om naar het Sinterklaasfeest van Lokowo. Samen met opa en oma. Dus wat is er dan leuker om de nacht ervoor daar lekker te gaan logeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.