19 november 2009 – Eerste keer in bad

Helaas spuug je best wel en de mondjes die je in eerste instantie teruggaf waren maar weinig en roken ook helemaal niet. Nu komen we alleen op het moment dat het spugen ook echt wel een beetje zuur is. Ook plakken je hele kleertjes en zit je tot aan je nekje toe vol met melk. Dat is toch wel zielig en daarom maar besloten om je vandaag lekker in bad te doen.

We hebben een hele mooie badstandaard met bad waar zeehondje op staat dus moet goed komen. Zodra jij voelt dat er aan je word geplukt begin je al een beetje te mopperen. Het stukje eigen wil zit er al goed in om het zo te zeggen. Daar zijn papa en mama in ieder geval niet bang voor. Je begint flink te mopperen als Jenny je kleertjes begint uit te trekken. Heeft ze zo haar best gedaan door haar handen op te warmen voor ze je op de blote huid aanraakt en nog laat je heel duidelijk blijken dat het je niet zint.

Niet dat iemand je ongelijk kan geven. Eerst zit je 9 maanden in de buik zonder kleertjes. Dan word je geboren, ben je amper over de schok heen en word je me toch ingepakt met kleren. Om je lekker warm te houden zeggen ze dan. Te pas en te onpas, wanneer het ons uitkomt word je dan weer uitgekleed om bijvoorbeeld een schone luier te krijgen of in dit geval gebadderd te worden.

Zodra je kippekontje het water raakt is het meestal snel gedaan met het gemopper. Je bent wat dat betreft en echte waterrat. Nog meer goed nieuws is dat je vandaag alweer een beetje bent aangekomen. Je zit nu op 2850gram. Je naveltje heel ook al netjes en het navelstrengetje begint zelfs al een beetje los te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.