18 november 2009 – Voor het eerst de deur uit en geboortekaartjes

Na een drukke dag waarin we lekker niets hebben gedaan en we eventjes geen Jenny als kraamzorg hadden maar een collega omdat Jenny even iets moest regelen had mama erg veel zin om even naar buiten te gaan. Voor de mensen die mama kennen moet dit absoluut geen verassing zijn. Bij Kaye en Yahro ging dat precies hetzelfde, ook al was het bij Kaye gewoon echt niet te doen om er binnen 2 dagen uit. Daarvoor had mama toen teveel pijn.

Lekker even met mij de hort op en me aan iedereen showen als een echte trotse moeder. Volledig terecht natuurlijk. Omdat de geboortekaartjes klaar waren moesten we er toch even uit om deze op te halen en daarna op de post te doen. Dus 16:00 liepen we met zijn 5en naar buiten. Voor het eerst de deur uit en dat al op levensdag 2. Het kaartjes halen ging gesmeerd en dus reden we gauw naar opa en oma om ze daar te schrijven.

Daar waren we toch wel even mee bezig en uiteindelijk heeft opa de kaartjes maar naar het post sorteercentrum gebracht zodat ze toch de volgende dag nog bezorgd konden worden. Gauw even lekker hapje gegeten (ik de borst en de rest patatjes) en daarna was iedereen het wel weer zat. Iedereen was dan ook blij om weer thuis te zijn. Hopelijk is het leven voor een klein mensje als mij niet altijd zo vermoeiend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.