9 november 2009 – Verloskundige

Omdat de buikkrampen toch wel aanhouden en we vandaag toch langs de verloskundige moesten leek het mama wel een leuk idee om even te laten voelen of er nog iets gewijzigd was sinds 4 november. Het grappige was dat de verloskundige die we vandaag hadden jou broer als stagiaire samen met de verloskundige ter wereld heeft gebracht. Nu blijkt ze gewoon volledig in de praktijk te werken.

Na even voelen en kletsen bleek er niets gewijzigd te zijn. Het lijkt dus allemaal niet zo te vlotten. Er werd mama nog even flink op het hart gedrukt om echt even rustig aan te gaan doen ook al lijk het met de bloeddruk wel goed te zijn. Toen papa vroeg hoe mama dat moest combineren met 2 kinderen reageerde ze niet echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.