8 juli 2009 – Verloskundige / 20 weken echo met pake en beppe

Vandaag een hele grote dag. Eerst naar de verloskundige. Daarom komen pake en beppe vroeg. Dan kunnen zij even gauw oppassen en kunnen papa en mama samen naar de verloskundige. Daar aangekomen bleek alles goed te zijn. Ook werd gevraagd wanneer we de 20 weken echo hadden, want moest wel gebeuren. Nou ehm… vandaag. Zeg maar over 2 uurtjes.

Twee uurtjes later zaten we te wachten bij de verloskundige. Voor ons idee heel relaxed en gezellig. Want je hebt de kans om lekker naar je kleine te kijken. Maar niets is minder waar. Eigenlijk is het weer een hele serieuze zaak. Voor hetzelfde geld blikt er iets mis te zijn. Je gaat er natuurlijk niet van uit maar toch.

Zoals de beide vorige keren werd er weer behoorlijk de tijd genomen. Alles werd weer heel duidelijk in beeld gebracht en het zag er allemaal super uit. Niet alles ging in 1x lekker soepel. Dus dat de kleine een eigen willetje heeft is 1 ding dat heel zeker is. Want echt stil liggen of de benen stil houden zat er niet in. Iedere keer zat er wel een voet voor of een hand bij de mond.

Uiteindelijk gingen pake en beppe even de deur uit. Want mama wilde heel graag horen wat het zou worden. Nou dat was allang gezien en daarom zocht ze het nog even voor ons op. Het word een meisje! Nu nog kijken dat we dit de volgende 20 weken geheim kunnen houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.