3 november 2009 – Bloeddruk niet goed, mama voelt zich slecht!

Op naar de verloskundige. Daar geeft mama gelijk aan dat ze zich niet echt goed voelt. Beetje flauw en duizelig terwijl ze wel goed eet en drinkt. De verloskundige gaat gelijk de controles uitvoeren en het blijkt dat de bloeddruk aan de hoge kant zit. Enige manier om daar wat aan te doen als je zwanger bent is rust. Gewoon op bed liggen en zoveel mogelijk rust nemen. Hoe moet dat dan met 2 kinderen om je heen?

Maar bij thuiskomst dringt het toch wel door bij mama dat er iets aan gedaan moet worden en na lang overleg en nadenken word besloten om opa en oma even in te schakelen. Die springen gelijk op en halen de beide broers op zodat mama echt even bij kan komen. Het mooie is dat mama zodra de kids weg waren gelijk ging klagen dat het zo stil was in huis. Tsja, dat heb je met die kereltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.