19 augustus 2009 – Geslachtsbepaling 24 weken

Om toch even zeker te zijn of het nu inderdaad een meisje word besloten om vandaag een geslachtsbepaling te laten doen. Als je 2x hoort dat het een meisje word heb je toch een stuk meer zekerheid. Bij het echobureau hielp een hele aardige vrouw ons. Ze had binnen de minuut al gezien en laten zien dat het toch echt een meisje word.

Daarna probeerde ze voor ons een 3D profieltje te maken. Nu we der toch waren. Erg aardig want het is iets waar je normaal flink voor moet bepalen. Om het kwartiertje vol te maken ging ze er even vol voor. Dus we hebben haar prachtig mooi gezien. Volgens de dame die de echo deed alleen niet zo moe als ze wel eens heeft gezien en daarom hebben we geen 3D foto.

Toch heel bijzonder om het zo te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.