1 oktober 2009 – Groei echo / HB te laag en zo

Vandaag naar de verloskundige voor een groei-echo. Niet dat ze heel erg bang zijn maar het is gewoon voor de zekerheid. Omdat je niet zo groot was met de 20 weken echo willen ze de groei erg goed in de gaten houden. Gelukkig kwam het verlossende antwoord al snel. Weer een mooie echo gehad waar je alles goed kon zien en er weer een aantal dingen zijn opgemeten. Hierdoor zit je gewoon goed op schema.

Met mama gaat het alleen even iets minder. Er was bloed geprikt voor het ijzergehalte en dat was nogal aan de lage kant. Hier moest iets aan gedaan worden, daarom kreeg mama pilletjes. Ja, mama moet het echt rustig aan gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.